Canti Extra Dry

14.00

Lloji i rrushit : Glera

Alcool sipas sasisë : 11.50%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Piemonte

Origjina : Italy

Prodhuesi : Canti

Cod:534

SHENIME SHTES
Canti Extra Dry është një verë e gazuar italiane e njohur për karakterin e saj të freskët dhe freskues. E krijuar në rajonin e njohur Prosecco, kjo shprehje Extra Dry ofron një ekuilibër të shijeve frutash dhe ëmbëlsisë delikate. Prisni aroma delikate lulesh me nuanca të frutave të pjekura të kopshtit si molla dhe dardha. Në shije, Canti Extra Dry kënaqet me flluskat e saj të holla, aciditetin e gjallë dhe shijet e agrumeve, pjeshkës dhe pjeprit. E përsosur si aperitiv ose e shoqëruar me pjata të lehta, Canti Extra Dry është një verë e shkumëzuar e gjithanshme dhe e këndshme që shton një prekje elegancë për çdo rast.

Description

Canti Extra Dry – Informatat teknike të Proseccos :

Lloji i rrushit : Glera

Alcool sipas sasisë : 11.50%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Piemonte

Origjina : Italy

Prodhuesi : Canti

Cod:534

 

Canti Extra Dry është prosecco nga lloji i rrushit Glera , prodhohet dhe mbushet nga Canti në Itali, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Canti ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Canti

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Prosecco

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

You may also like…