Where to buy ? - Sirius Wine
Where to buy icon

Sirius Wine - Pejton

Sirius Wine shop gjendet në lagjen Pejton, dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve me mbi 1000 artikuj.

 • Location:
  Rr.Robert Doll, 10000, Prishtina, Kosova
 • Phone:
  +383 49848222 , +383 44 848222
 • Working Hours:
  08:00-23:59
Gallery Get Direction

Sirius Wine - Albi Mall

Sirius Wine shop gjendet në qendrën tregtare Albi Mall në katin 3.

 • Location:
  Veternik, 10000, Prishtina, Kosova
 • Phone:
  +383 49848222 , +383 44 848222
 • Working Hours:
  10:00-22:00
Gallery Get Direction

Sirius Wine - Prishtine

Sirius Wine shop gjendet pranë Hotel Sirius në qendër të Prishtinës

 • Location:
  Tringë Smajli 13, 10000, Prishtina, Kosova
 • Phone:
  383 49848222 , +383 44 848222
 • Working Hours:
  10:00 - 18:00
Gallery Get Direction
X