La Roncaia – Picolit

26.00

Lloji i rrushit : Picolit

Stili i verës : Sweet / Dessert wine

Alcool sipas sasisë : 12.00%

Formati i shishës : 0.375 l

Regjioni : Friuli-Venezia Giulia

Origjina : Italy

Prodhuesi  : La Roncaia

Cod: 228

SHENIME SHTES
La Roncaia – Picolit: Një perlë e rrallë nga zemra e Friulit. Kjo dessert wine mishëron thelbin e përkushtimit të La Roncaia ndaj përsosmërisë. Me çdo gllënjkë, zhyt veten në një simfoni shijesh, ku notat e pjeprit të pjekur, kajsisë dhe mjaltit të akacies kërcejnë në shije. I krijuar me saktësi dhe pasion, Picolit është më shumë se një verë – është një testament i mjeshtërisë dhe terrorit të Friulit, duke ju ftuar të shijoni pasurinë e tokës me çdo gllënjkë të këndshme.

1 in stock

What does this wine taste like ?

Light Bold
Smooth Tannic
Dry Sweet
Soft Acidic

Description

La Roncaia – Picolit  – Informatat teknike të verës :

Lloji i rrushit : Picolit

Stili i verës : Sweet / Dessert wine

Alcool sipas sasisë : 12.00%

Formati i shishës : 0.375 l

Regjioni : Friuli-Venezia Giulia

Origjina : Italy

Prodhuesi  : La Roncaia

Cod: 228

La Roncaia – Picolit  është verë e bardhë nga lloji i rrushit Picolit, prodhohet dhe mbushet nga  në Itali, importohet La Roncaia dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi La Roncaia ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

La Roncaia

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Verëra të bardha

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Bottle Type

Glass

Size

0.75L

You may also like…