Rose Piscine

14.00

Lloji i rrushit : Negrette

Stili i verës : Fruity

Alcool sipas sasisë : 11.00%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Fronton

Origjina : France

Prodhuesi : Vinovalie

Cod: 324

SHENIME SHTES
Një verë që shuan etjen, pak fruta dhe festive. Rosé Piscine është roze ideale për një aperitiv, për t’u shërbyer në bar ose në oborr. Është një partner i përsosur për çdo vakt veror.Një ngjyrë rozë e zbehtë me nuanca salmon. Buqeta është frutore me thekse të pjeshkës së bardhë dhe notave lulesh të trëndafilit. Sulmi është i freskët me plotësi dhe butësi në shije dhe një përfundim tropikal në notat lyche.

20 in stock

What does this wine taste like ?

Light Bold
Smooth Tannic
Dry Sweet
Soft Acidic

Description

Rose Piscine – Informatat teknike të verës :

Lloji i rrushit : Negrette

Stili i verës : Fruity

Alcool sipas sasisë : 11.00%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Fronton

Origjina : France

Prodhuesi : Vinovalie

Cod: 324

Rose Piscine është verë e roze  nga lloji i rrushit Negrette, prodhohet dhe mbushet nga Vinovalie në Francë, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Vinovalie ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Vinovalie

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Verëra të roze

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Color

Rose

Bottle Type

Glass

Opening

Screwcap

Size

0.75L

You may also like…