Fire & Ice Vodka

18.00

Fire & Ice Vodka  – Informatat teknike të vodka :

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.70cl

Regjioni : Zug

Origjina : Swiss

Prodhuesi : Fire & Ice

Cod:198

SHENIME SHTES
Fire&Ice Vodka Original është një vodka premium me cilësi të jashtëzakonshme. Për të shprehur thelbin e vërtetë, ne i kushtojmë vëmendje të gjithë procesit që nga zgjedhja e përbërësve deri te proceset e mbushjes me shishe, me gjurmueshmëri të garantuar, gjë që nuk lë vend për kompromis. Falë përbërësve me cilësi të lartë, grurit organik të zgjedhur me kujdes, ujit të pastër alpin dhe distilimit të vazhdueshëm – shishet tona mjeshtërore arrijnë një nivel të jashtëzakonshëm pastërtie. Ne përdorim ekskluzivisht filtra platini për të filtruar vodkën tonë. Bërja e shijes së vodkës sonë premium të butë dhe të qetë dhe procesi – një përvojë e lezetshme. Çmimet më të larta ndërkombëtare konfirmojnë cilësinë tonë të jashtëzakonshme.

4 in stock

Description

Fire & Ice Vodka  – Informatat teknike të vodka :

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.70cl

Regjioni : Zug

Origjina : Swiss

Prodhuesi : Fire & Ice

Cod:198

Fire & Ice Vodka  , prodhohet dhe mbushet nga Fire & Ice  në Zvicer , importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Fire & Ice  ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Fire & Ice

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Vodka

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!