Chateau Malmaison

35.00

Lloji i rrushit : Merlot – Cabernet sauvignon

Stili i verës : Semi dry

Alcool sipas sasisë : 13.00%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Moulis en Medoc , Bordeaux

Origjina : France

Prodhuesi : Baron Edmond de Rothschild

Cod: 101

SHENIME SHTES
Vera e kuqe Chateau Malmaison, një përzierje e shquar Bordeaux, është krijuar kryesisht nga varietetet klasike të rrushit si Cabernet Sauvignon dhe Merlot. Këto rrush, të kultivuara me kujdes në vreshtat e njohura të Bordo, kontribuojnë në thellësinë, strukturën dhe kompleksitetin e jashtëzakonshëm të verës. Me Cabernet Sauvignon që jep karakterin e tij të guximshëm dhe Merlot që jep butësi dhe ekuilibër, Chateau Malmaison mishëron mishërimin e traditës së prodhimit të verës në Bordeaux

What does this wine taste like ?

Light Bold
Smooth Tannic
Dry Sweet
Soft Acidic

Description

Chateau Malmaison  – Informatat teknike të verës :

Lloji i rrushit : Merlot – Cabernet sauvignon

Stili i verës : Semi dry

Alcool sipas sasisë : 13.00%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Moulis en Medoc , Bordeaux

Origjina : France

Prodhuesi : Baron Edmond de Rothschild

Cod: 101

Chateau Malmaison është verë e kuqe  nga lloji i rrushit Merlot – Cabernet sauvignon, prodhohet dhe mbushet nga Baron Edmond de Rothschild në Francë, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Baron Edmond de Rothschild ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Baron Edmond de Rothschild

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Verëra të kuqe

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Color

Red

Bottle type

Glass

Opening

Cork

Size

0.75L

You may also like…