Cognac X.O Majesty

150.00

Lloji i rrushit: Ugni blanc – Folle blanc

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.70 l

Regjioni : Cognac

Origjina : France

Prodhuesi : Chateau Montifaud

Cod:606

SHENIME SHTES
XO Majestic është një konjak i shkëlqyer që përfaqëson luksin dhe sofistikimin. I përpunuar nga eaux-de-vie të zgjedhura me kujdes të plota për një periudhë minimale prej gjashtë vitesh, XO Majestic ofron një profil shije të pasur dhe kompleks. Shënime të frutave të thata, vaniljes, drurit dhe përzierjeve të gjalla të shpërthyera për të krijuar një bukuri harmonike që zhvillohet me çdo gëzim. Tekstura e tij velurore dhe finishi i vazhdueshëm bëjnë që të jetë zgjedhja më e mirë për ata që kërkojnë një përvojë të vërtetë pije të sofistikuara. XO Majestic është më mirë të shijohet pa u përzier ose në akull.

1 in stock

Description

Cognac X.O Majesty – Informatat teknike të konjak :

Lloji i rrushit: Ugni blanc – Folle blanc

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.50 l

Regjioni : Cognac

Origjina : France

Prodhuesi : Chateau Montifaud

Cod:606

Cognac X.O Majesty , prodhohet dhe mbushet nga Chateau Montifaud në France, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Chateau Montifaud ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Chateau Montifaud

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Cognac

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Bottle Type

Glass

Size

0.50L

You may also like…