Au Vodka Caffee Liqueur

42.00

Alcohol by volume : 30.02%

Country : United Kingdom

Producer : Au Vodka

Cod:174

SHENIME SHTES
AU Vodka Double Espresso Coffee Liker është një liker premium i krijuar me përbërësit më të mirë dhe vëmendje të përpiktë ndaj detajeve. Ky libacion luksoz kombinon shijet e guximshme të kafesë ekspres me butësinë e vodkës, duke rezultuar në një përvojë të pasur dhe të këndshme pijeje. Prisni aroma dhe shije intensive kafeje, të plotësuara nga nuanca çokollate dhe vanilje, të gjitha të balancuara në mënyrë perfekte me mprehtësinë e vodkës. Qoftë nëse shijohet i pastër, mbi akull ose si pjesë e një kokteji kreativ, Likeri i kafesë me Double Espresso AU Vodka sigurisht që do të kënaqë entuziastët e kafesë dhe të vodkës me thellësinë dhe sofistikimin e tij.

Description

Alcohol by volume : 30.02%

Country : United Kingdom

Producer : Au Vodka

Cod:174