Armagnac – 1972

220.00

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.75 l

Regjioni : Armagnac

Origjina : France

Prodhuesi  : Castarede Bas Armagnac

Cod:872

SHENIME SHTES
Aroma:
Fruta të ziera, mjaltë, kumbulla dhe piper të bardhë.
Plakja:
Të gjithë armagnacët Castarede janë të vjetruar mirë në fuçi lisi për të siguruar taninën maksimale. Bodrumet janë pranë Baise, duke ofruar kushtet më të mira për këto armagnac të shkëlqyer.
Distilimi:
58 – 60 gradë duke ofruar aroma dhe shije më komplekse.
Shije:
Fruta të thata, puding buke, kafe dhe erëza të ëmbla. Një armagnac elegant dhe i rafinuar.
Varietetet e rrushit:
Ugni blanc – Folle blanc

1 in stock

Description

Armagnac – 1972   – Informatat teknike të Armagnac  :

Alcool sipas sasisë : 40.00%

Formati i shishës : 0.50 l

Regjioni : Armagnac

Origjina : France

Prodhuesi  : Castarede Bas Armagnac

Cod:872

Armagnac – 1972  , prodhohet dhe mbushet nga Castarede Bas Armagnac në France, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Chateau de Breuil ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Castarede Bas Armagnac

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Armagnac

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Bottle Type

Glass

Size

0.75L