Tarani 0.187l

2.00

Lloji i rrushit : Malbec

Stili i verës : E frutshem

Alcool sipas sasisë : 12.50%

Formati i shishës : 0.187 l

Regjioni : Sud-Ouest

Origjina : France

Prodhuesi : Vinovalie

Cod: 300

SHENIME SHTES
Tarani Malbec paraqet një shprehje magjepsëse të rrushit Malbec nga rajoni jugperëndimor i Francës. Me rrënjë në zonat e famshme të prodhimit të verës në Sud-Ouest, kjo verë tregon ekspertizën unike të terroirit dhe verës në rajon. Prisni një ngjyrë të kuqe të thellë rubin dhe një profil aromash tërheqëse që përmban fruta të zeza të pjekura si kumbulla dhe manaferra, të shoqëruara nga nuanca delikate erëzash dhe dheu. Në shije, Tarani Malbec kënaqet me pasurinë e tij të plotë, duke ofruar një ekuilibër harmonik të shijeve të frutave dhe taninave të integruara mirë. Vera përfundon me një përfundim të qëndrueshëm, të kënaqshëm.

 

What does this wine taste like ?

Light Bold
Smooth Tannic
Dry Sweet
Soft Acidic

Description

Tarani 0.187l  – Informatat teknike të verës :

Lloji i rrushit : Malbec

Stili i verës : E frutshem

Alcool sipas sasisë : 12.50%

Formati i shishës : 0.187 l

Regjioni : Sud-Ouest

Origjina : France

Prodhuesi : Vinovalie

Cod: 300

 

Tarani 0.187l është verë e  kuqe nga lloji i rrushit Malbec, prodhohet dhe mbushet nga Vinovalie në Francë, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Vinovalie ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Vinovalie

Për më shumë zgjidhje  kliko linkun më poshtë :

Verëra të kuqe

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Bottle Type

Glass

Size

0.187L