Pierre 0% Alcool – Red

12.00

Lloji i rrushit : Merlot

Stili i verës : Fruity

Formati i shishës : 0.75 litra

Regjioni : Languedoc

Origjina : France

Prodhuesi  :  Pierre Zero

Cod: 140

SHENIME SHTES
Pierre 0% Alcool Merlot është një verë joalkoolike e prodhuar nga rrushi Merlot, duke ofruar shije dhe aromë të pasur karakteristike të këtij varieteti popullor pa përmbajtje alkooli. Kjo pije ofron një alternativë të sofistikuar për ata që kërkojnë shijen e verës pa efektet e alkoolit, duke e bërë atë të përshtatshme për raste dhe preferenca të ndryshme.

5 in stock

What does this wine taste like ?

Light Bold
Smooth Tannic
Dry Sweet
Soft Acidic

Description

Pierre 0% Red  – Informatat teknike të verës :

Lloji i rrushit : Merlot

Stili i verës : Fruity

Formati i shishës : 0.75 litra

Regjioni : Languedoc

Origjina : France

Prodhuesi  :  Pierre Zero

Cod: 140

Pierre 0% Red është verë e kuqe nga lloji i rrushit Merlot, prodhohet dhe mbushet nga Piere Zero në Francë, importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Pierre Zero  ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.

Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Pierre Zero

Për më shumë zgjidhje  kliko linkun më poshtë :

Verëra të kuqe


WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!

Additional information

Bottle Type

Glass

Size

0.75l