Au Vodka Red Cherry

42.00

Au Vodka Red Cherry – Informatat teknike të vodkes  :

Alcool sipas sasisë : 35.20%

Formati i shishës : 0.70l

Regjioni :

Origjina :United Kingdom

Prodhuesi : Au Vodka

Cod:172

SHENIME SHTES
Vodka e distiluar pesë herë e vlerësuar me çmime me qershitë e kuqe më të mira për të krijuar një shije të shijshme dhe të lëngshme me një lëng të kuq të gjallë.

2 in stock

Description

Au Vodka Red Cherry – Informatat teknike të vodkes  :

Alcool sipas sasisë : 35.20%

Formati i shishës : 0.70l

Regjioni :

Origjina :United Kingdom

Prodhuesi : Au Vodka

Cod:172

Au Vodka Red Cherry , prodhohet dhe mbushet nga Au Vodka  në Angli , importohet dhe distribohet nga Sirius Wine.

Për të degustuar produktet nga prodhuesi Au Vodka  ose disa nga produktet tona ju mund të rezervoni hapsirën e dedikuar për ju dhe miqt tuaj në dyqanin tonë në KETE link.

 

In-store tasting, Wine and Spirits tasting experience to you & your friends.
Minimum of 6 ; maximum of 10 people

Për më shumë informata mbi prodhuesin kliko linkun më poshtë :

Au Vodka

Për më shumë zgjidhje të vererave të bardha kliko linkun më poshtë :

Vodka

 

WINE

Wine has evolved as part of life, culture and diet since time and immemorial. As an enduring cultural symbol of fine life, the role of wine has evolved over time, changing from an important source of nutrition to a cultural complement to food and conviviality compatible with a luxury lifestyle.
Grape varieties for wine production today are known over 1300 and are found throughout the world. Different varieties of grapes produce different styles of wine.

CARE

Because caring about yourself is caring about the others. Means enjoying your wine in moderation, avoiding excess and dangerous behaviors; avoiding drinking if you drive, you are underage or pregnant; understanding the drinking guidelines

 

Drink Responsibly.

According to the latest scientific evidence*, a low-risk consumption of wine for healthy adults is considered to be :

Up to 2 drinks

Units a day for women

Up to 3 drinks

Units a day for men

No more than 4 drinks : Units on any occasion.

 

We represent world’s finest wine and spirits.

Hertiage,Innovation and Quality

Experience outstanding wines.

Come for the taste,stay for the lifestyle!